h1

Sesongåpning og slikt …

25. november 2010

ReservebenkenDet å bo i sydligere og varmere strøk innebærer ofte at livet blir annerledes på mange måter. Foruten at klimaet selvfølgelig er bedre, så blir observasjonene av menneskers oppførsel ofte sett på fra en annen vinkel. Husmødre på ferie er «rare dyr», – og det er temaet for dette innlegget. Sesongåpning, – et uttrykk man forbinder med idrettslige hendelser, blir ofte brukt her nede også blant lokale innbyggere. Og like sikkert som fotballsesongen ruller i gang på våren, like sikkert kommer norske husfruer til syden, sultne på sol, varme og selvfølgelig sex. For min egen del var det no stress denne sesongen, – opplegget var satt siden måneder tilbake. Den virtuelle verden gir nye muligheter, og i stedet for å måtte ut å jakte på lokale barer, var årets første husfruedate allerede klart. Dama var nyseparert, levd lenge i et platonisk forhold, perfekt offer.

Jaktmetoden kan man jo diskutere, men nesten som et sjakk spill, der ord i samtaler flyttes strategisk, til motspilleren er sjakk-matt. I dette tilfellet, dama pakker veska og kommer ned på en ukes besøk. Deppamann tolker dette dithen som at denne damen kommer for å ha sex, slik mange av de andre husfruene man finner ensomme på barer og stranda her nede. At nå damen hadde fått for seg at dette kunne bli et forhold, er vel slik damer i sin naivitet beskytter sin diskutable dyd nå for tiden.
Samtidig inngikk mine venner veddemål på hvor lang tid det tok å få «klærne» av dama…-desverre måtte jeg skuffe min beste venn, som selvsikkert og optimistisk satsa flere flasker whisky på at det burde skje på vei hjem til meg. Kjøretiden fra flyplassen og hjem er ca. 30 minutter, inn i leiligheta, og ca 5 minutter etterpå lå vi nakne på senga. Ok, veddemålet tapt, men ikke med mye. Damen på sin side, som nok mente at hun først ville bli bedre kjent med meg, brukte ikke lang tid på å bestemme seg. Vanligvis er det varmen, miljøet og drinkene som hjelper til, men i begynnelsen av sesongen er det ikke spesielt varmt, drinker ble det ikke tid til, og å bli «kjent» med miljøet fikk komme senere.
Så kommer det merkelige, – for deppa mann; – for etter noen timers samtaler på diverse chatter, noen timer i senga, og noe sosialt samvær, mener dama at deppa mann er den rette, og ser for seg hele framtiden med denne personen, gjerne flytt av barn og pikk pakk til syden.  I så henseende er hun ikke noe unntak, for etter sesongåpningen kommer det garantert flere slike tilfeller, om ikke for min egen del, garatert noe jeg får høre og referert av venner under «jaktsesongen». Alltid leit å måtte skuffe disse husfruene, som ofte føler seg «brukt», for etterpå er de skuffa over at det bare er sex det handla om. Deppamann jakter videre, planlegger neste sesongåpning, og selvfølgelig kommer det  noe om mellomsesong, og sesongavslutninger. Og husk det er plass på reservebenken så ta kontakt om plass der er interessant.

Reklamer

One comment

  1. herlig. en manneblogg 🙂Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: