h1

Gangstere med skytekurs og slik …..

23. november 2010

Skrue og B-gjengenSøndag kveld smalt det på Jordal i Oslo. En kriminell hadde tatt på seg bunaden sin, dvs. en hvit/grå kjeledress, en finnlandshette og en revolver. Hans jakt etter et bytte var vellykket og han fant selveste onkel Skrue sittende i en stor limousin på en parkeringsplass. Han bestemte seg der og da  for å knerte den gamel gniern. Den bunadkledde smøg seg med lette dansende skritt frem mot limmoen og fyrte løs til magasinet var tomt. «Dette burde ta livet av den gamel gnieren» tenkte han sikkert når han hadde fyrt løs.

Deretter stakk han av og lot onkel Skrue ligge igjen med 5-7 skuddsår. Som i alle tegnesereier fra Disney er det ingen som dør og heller ikke i realityen fra Jordal. Onkel Skrue ser ut til å overleve. Hva er det egentlig som gjør at de kriminelle ikke klarer å drepe hverandre når de har sine interne slosskamper med revolvere, balltrær og kniver? De kan rett og slett ikke skyte og treffe det de sikter på. Her er noen gode råd til kriminelle som skal ut å tøffe seg:

1.Er du skuddredd så er nok ikke slik skyting noe for deg.

2. Har du nedsatt syn som gjør at du ikke kan kjøre bil eller se byttet ditt bør du nok heller ikke satse på å bli leiemorder.

3. Velg et våpen som fungerer og som du har testet før du skal skyte. Husk rekylen er tøff når du ikke er vant til det. NB ikke undervurder behovet for ammunisjon.

4. Kaliber .22 er velegnet til å skyte små skadedyr som rotter og mus, men de gjør minimal skade på større skadedyr.

5. Sikt etter hodet og ikke kroppen hvor offeret ditt kan være beskyttet med skuddsikker vest. Husk hodet er den minst utviklede kroppsdelen og befinner seg på øverst når offeret står oppe.

6. Er du redd for skuddsmellet så bruk hørselsvern. ‘Ta med førstehjelpspakke.

Mener egentlig at det beste de kriminelle kan gjøre er å melde seg inn i en pistolklubb slik at de kan få opplæring i trygge former og på den måten bli dugelige pistolskyttere. Så er vi sikre på at de dreper hverandre når de er ute i bunaden sin. Jaggu godt det er lenge til 17.mai.

Her er første del av et kurs for leiemordere som dere kan ha nyttte av:

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: