h1

Tapte truser og slikt ….

12. november 2010

I de siste dagene har det dukket opp flere fantasifulle historier om en tapt truse på flere blogger. En medblogger mista trusa på Kreta (noe som sier meg at hun ikke er hverken den første eller siste som opplever det) og hun lurer nå på hvordan det var mulig. La oss oppsummere hendelsene litt. I august reiste en glad gjeng på ferie til Kreta. Undertegnede var utsendt i fortid for å finne hvor stranden befant seg, nærmeste moske, en norske restaurant og slike viktige ting. Djeveljenta kom deretter til Kreta og ble etterfulgt at DAXboy samt Fatboy som jo bor der fast. Og selvsagt var Djeveljenta uheldig med trusa si. Hun hadde vært ute og svømt i bassenget da undertegnede kom på besøk til henne. Etter en time reiste undertegnede og DAXboy kom på besøk. Regner med han var der like lenge. Og plutselig oppdager Djeveljenta at trusa er borte. Oj, oj, oj  hva har hendt, hvor er trusa mi, hvem har tatt den av osv?  Hvem er denne frekkasen av en fyr som har tatt trusa mi tenkte hun. Kan virkelig noen være så guffen, ekkel, pervers og kåt?

Mistankene gikk på Deppamann som hun mente hadde nappa trusa og hengt den på stanga si, som hun skriver i bloggen sin. Er vel det som heter trusenapping eller? Når Deppamann benekter dette så gikk mistanken til DAXboy og de mistankene kan vi ikke gjengi her i bloggen da det er mindreårige som kan lese her. Vel noen timer senere fant Djeveljenta trusa si hengende på ei stang hvor det i toppen var montert et trafikkskilt, like på utsiden av hotellrommet hennes. Ingen kunne forklare hvordan den har kommet dit. Et kraftig vindkast har blitt vurdert, men meterologisk institutt sier det ikke var noen syklon på Kreta den dagen.

Vel Deppamann har nå i lengre tid etterforsket denne saken og har endelig funnet bilder som viser hva som egentlig hendte. Foto fra overvåkingskameraet på Marika Hotell viser et bilde av trusa som  henger på skiltet like ved leiligheten til Djeveljenta og jeg har også et bilde som viser hvordan skiltet så ut før trusa ble hengt dit.

Skilt med trusa på

Skiltet etter trusa var fjernet

Med andre ord Djeveljenta har sikkert noe tidligere på dagen gått forbi skiltet og forstått at det forbyr bruk av truser. Etter hun hadde badet husket hun skiltet og tok av seg trusa. Lovlydig som hun er hang hun den på skiltet som hun tenkte kunne være en innsamlingsstang for truser, type Fretex. Godt vi har lovlydige nordmenn i utlandet. Så får jeg heller undre meg over hvorfor hun tror 2 andre uskyldige kunne finne på en slik handling. Regner med at det skyldes en matforgiftning/overd0se av kyllingnuggets eller raki. Men kan vel ikke bli matforgiftet av raki, aldri hørt om det i alle fall? Mer om det temaet senere.

Reklamer

One comment

  1. mysteriet er vel oppklart nå.. litt dumt av deppamann å fremlegge bildebevis i sin egen blogg;)

    Men hva er det med de ryktene om at Djeveljenta fikk i seg for mye raki eller nuggets? djeveljenta mener selv hun ikke husker å ha drukket så mye raki …Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: